Cümleten selamun aleyküm...
Bende 97 doğumlu genç bir kardeşinizim.
Bende de arşivcilik 2008 yıllarında başladı , ama yeşilçam değilde normal hollywood filmlerini arşivliyordum tabi o zamanların şartları ile şimdi ki şartlar arasında dünyalar kadar fark var
Çocukluğumda yeşilçam kanalı vardı ve sabahtan akşama kadar orayı izlerdim, tarkan serilerini kaç yüz kere izlediğimin haddi hesabı yoktur çocukken en sevdiğim film serisi oydu , gerçi hala çok seviyorum
bunun yanında bir sürü film izlerdim ismini sayamayacağım kadar..
Tabi sonra yeşilçam kanalı yayından kalkıp dsmarta geçti galiba sanırsam ve izleyemedik
Gel zaman git zaman büyüdük internet alemini keşfettik bayağı derinlemesine öğrendik sonrasında baktık ki bu tarkan serileri hep makaslanmış... bende orijinal takıntılı biri olarak başladım aramaya.. ama ne arama.. internet aleminin en köklü ve en eski yerli yabancı torrent sitelerinde tek tek aradım ama maalesef orijinallerini bulamadım.. taaaa ki buraya bulana dek.. tarkan altın madalyon filminin sansürsüz ve kesilmemiş halini burada buldum ve o zamanlar ücretliydi, sonrasında 1yıl kadar zaman geçti ve aykut abimiz filmi izleyicilere hediye etti ve onun sayesinde bu film internette dağılmaya başladı.
Dünya üzerinde bu site kadar yeşilçam arşivi olan bir yer yoktur ki burada ki çoğu üye bunu bilir.
Aykut abi on numara insandır bu işe gönül vermiş birisidir kendisini gönülden kutluyorum...
Yeşilçamı hep beraber yaşamak ve yaşatmaya devam etmek ümidi ile hoşçakalın diyorum , yaşasın yeşilçam